Levering

Levering

7 dagen per week, snelle levering
Enveloppen personaliseren
Postklaar maken en verzenden

 

Aanleveren bestelling
Wij ontvangen graag uw bestelling maandag t/m vrijdag uiterlijk vóór 13.30 uur (voor zaterdag en zondag gelden andere tijden), dan kunnen wij de garantie geven dat het drukwerk dezelfde dag nog klaar is. Er is dan ook nog tijd om een ontwerp te maken en alles in proef naar u toe te mailen.

Postklaar maken en verzenden
Naast het drukwerk kunnen wij ook de verzending voor u verzorgen. Wij personaliseren de enveloppen met de adressen die u in een excel bestand bij ons heeft aangeleverd. De geadresseerde post wordt met de rouwpostzegel in een speciale rouwverzendset naar PostNL gebracht en de rouwpost wordt de volgende dag bezorgd (maandag t/m zaterdag). De restantkaarten worden met pakketservice de volgende dag bij u thuis afgeleverd (maandag t/m zaterdag).

 

Kaarten zelf ophalen bij onze drukkerij
Als de kaarten gedrukt zijn kunnen ze dezelfde middag bij onze drukkerij in Borne worden afgehaald (ook op zaterdag/zondag/feestdagen).

Pakket ontvangen met track en trace 
(Bezorging niet gegarandeerd de volgende dag)
Ontvang de bestelling thuis of op een ander adres in NL. Verzendkosten € 7,95

Pakket ontvangen met spoed, volgende dag vóór 12.00 uur
(Bezorging gegarandeerd de volgende werkdag vóór 12.00 uur, behalve verzenden op vrijdag, want dan wordt het pakket maandag bezorgt)
Ontvang de bestelling thuis of op een ander adres in NL, voorwaarde is dat de zetproef vóór 12.00 uur akkoord moet zijn. Verzendkosten € 30.30

Enveloppen personaliseren
In onderstaand Excel bestand kunt u de adressen typen en aan ons mailen, wij zorgen dan dat het adres netjes op de envelop in een duidelijk lettertype wordt gedrukt.

Prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens de leveringsvoorwaarden voor de grafische industrie.