Levering

Levering

7 dagen per week, snelle levering
Enveloppen personaliseren
Postklaar maken en verzenden

 

Aanleveren bestelling
Wij ontvangen graag uw bestelling maandag t/m vrijdag uiterlijk vóór 13.30 uur (voor zaterdag en zondag gelden andere tijden), dan kunnen wij de garantie geven dat het drukwerk dezelfde dag nog klaar is. Er is dan ook nog tijd om een ontwerp te maken en alles in proef naar u toe te mailen.

Postklaar maken en verzenden
Naast het drukwerk kunnen wij ook de verzending voor u verzorgen. Wij personaliseren de enveloppen met de adressen die u in een digitaal bestand bij ons heeft aangeleverd. De geadresseerde post wordt met de rouwpostzegel in een speciale rouwverzendset naar PostNL gebracht en de rouwpost wordt de volgende dag bezorgd (maandag t/m zaterdag). De restantkaarten worden met pakketservice de volgende dag bij u thuis afgeleverd (maandag t/m zaterdag).

Kaarten zelf ophalen bij onze drukkerij
Als de kaarten gedrukt zijn kunnen ze dezelfde middag bij onze drukkerij in Borne worden afgehaald (ook op zaterdag/zondag).

Verzenden per koerier
Er is ook een mogelijkheid om de rouwpost per koerier bij u te laten bezorgen, dit kan in overleg.

Enveloppen personaliseren
In dit excel bestand kunt u de adreslijst typen en aan ons mailen, wij zorgen dan dat het adres netjes op de envelop in een duidelijk lettertype wordt gedrukt.

Prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens de leveringsvoorwaarden voor de grafische industrie.